Social Icons

facebook

luni, 18 februarie 2013

Fructe si legume care te ajuta sa slabesti



  Noi, femeile, suntem tot timpul in cautarea unei diete minune. Vrem sa devenim, rapid, slabe si frumoase, dar fara a ne infometa.

Putem pierde in greutate fara a tine o dieta? Putem manca sanatos si, in acelasi timp, sa pierdem in greutate?

Astazi, iti recomandam o dieta de toamna, bazata pe fructe si legume de sezon. In plus, pe langa pierderea kilogramelor, iti vei intari si imunitatea si vei accelera si procesul de detoxifiere.

Perele

Sarace in calorii ajuta, garantat, la pierderea in greutate. In plus, contin ectina, care scade nivelul glicemiei si te ajuta sa renunti la gustarile dintre mese, iar digestia incepe sa fumctioneze corect.

Strugurii

Strugurii previn retentia apei in organism, stimuleaza digestia. Au putine calorii si pot fi consumati in orice moment al zilei. In plus, contin un antioxidant foarte puternic numit resveratrol, care imbunatateste rapid circulatia sangelui si sparge celulele de grasime.

Gutuile

Delicioasele gutui sunt recomandate in curele de slabire, deoarece au o consistenta acida. Ofera senzatia rapida de satietate si inlatura surplusul de grasime. Ele conţin apă, acizi organici, pectine, protide, taninuri, vitamine şi minerale necesare pe durata unui regim alimentar. Datorita fibrelor din continut, gutuile asigura tranzitul intestinal, reduce ulcerul gastric, dar si colesterolul rau.

Telina

Telina este planta minune, care nu numai ca reduce greutatea, dar calmeaza si nervii si normalizeaza tensiunea arteriala. In telina se gaseste vitamina B, E, precum si magneziu, fosfor, fier, zinc, calciu. În plus, este bogată în fibre, ajută la buna funcţionare a tranzitului intestinal .

Merele

Merele sunt gustoase şi săţioase, foarte bune pentru perioadele în care vrei să scapi de cateva kilograme in plus. Bogate in nutrienti, vitamina C si potasiu, sunt esenţiale pentru a menţine sistemul imunitar al organismului sănătos. Sarace in calorii, iti stabilizeaza nivelul glicemiei in sange (scapi de pofta de “ceva” dulce ) si te hidrateaza.

 Grapefruitul

Alb sau rosu, grapefruitul ajuta la promovarea unei diete sanatoase. Bogat in licopen si vitamina C poate reduce riscul aparitiei cancerului. Grapefruitul scade nivelul colesterolului din sange, iti protejeaza inima si arterele.

Varza

Varza este satioasă datorita fibrelor, are proprietati antioxidante datorita vitaminei C si bineinteles contine foarte putine calorii.O poti prepara ca supa sau salata, iar in curand vei vedea rezultatele.

Dovleacul

Dovleacul este o leguma ideala pentru pierderea in greutate. Acesta este scazut in calorii, bogat in fibre, vitamine si minerale, care ajuta la reducerea poftei de mancare si mentine nivelul de zahar din sange stabil. Prepara o gustare din dovleac copt, cu scortisoara, vanilie si iti garantam ca vei mai incearca si a doua oara.

Brocoli

Consumul de broccoli reduce riscul unui atac de cord prin stimularea capacitatii organismului de a lupta impotriva deteriorarea celulelor. Contine mai multa vitamina C decat o portocala si este, de asemenea, o buna sursa de potasiu (potasiul ajută funcţiile nervoase).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu