Social Icons

facebook

joi, 25 aprilie 2013

Dieta de 3 luni



  Dieta de 3 luni combina un regim eficient de slabire cu o dieta disociata care iti imbunatateste starea de sanate. Dieta impune modificarea stilului alimentar, iar pastrarea unui regim de viata sanatos, dupa terminarea celor 3 luni este esentiala, pentru ca in caz contrar exista riscul efectului yo-yo.

  Dieta de 3 luni impune un plan alimentar, care trebuie riguros respectat. Este obligatorie miscarea fizica, facuta constant in tot cursul dietei. Constant inseamna cel putin trei reprize de fitness intr-o saptamana si 30 de minute de mers pe jos in fiecare zi. Respectata cu atentie dieta de 3 luni de poate scapa de 15-20 de kilograme si scaderea tensiunii arteriale. Este foarte util daca planul alimentar este facut de un nutritionsit, care sa inteleaga exact cum functioneaza metabolismull tau si care sunt particularitatile personalitatii si stilului tau de viata. Dieta de 3 luni variaza de la o zi la alta. De exemplu, o zi este ziua cu proteine, a doua se concentreaza pe amidon, a treia zi pe carbohidrati, a patra pe fructe si legume, dupa care ciclul se repeta.

 
O alta regula a dietei de 3 luni este controlul portiilor. Scopul este acela de a scadea aprotul caloric zilnic pana la un nivel sanatos. Un sfat eficient pentru a reduce portiile este acela de a manca cantitati mici si des. Incearca sa imparti caloriile zilnice in mod egal intre mesele principale si cele doua gustari ale zilei.


  Evalueaza coret ceea ce mananci pentru a avea energia de care ai nevoie. Corpul tau are nevoie de calorii pentru energie, dar este important sa alegi caloriile nutritive. Acestea provin din legume, cereale integrale, fructe, lactate cu continut scazut de grasimi si surse de proteine ??slabe. Produse zaharoase si bsuturile contin calorii goale, iar consumul lor trebuie suprimat in cele 3 luni de dieta. In cursul dietei de 3 luni evita dulciurileschimbandu-le cu fructe, atunci cand ai pofta de ceva dulce.
Schita de plan alimentar.

Dupa cum spuneam cel mai bine planul alimentar il faci cu ajutorul unui medic nutritionist.


  Pentru micul dejun, recomandate sunt fructele, fara nimic altceva, in fiecare dimineata. Masa de pranz si cina constau in rotatia dintre proteine, amidon, glucide si fructe. In ziua cu proteine, poti manca carne fiarta sau prajita in cuptor sau la gratar sau oua. Este permisa o felie de paine si o salata. Supele, branza si laptele si iaurtul sunt permise in ziua de proteine.

Ziua cu amidon include orice fel de legume fierte, o felie de paine si o salata. Ziua de carbohidrati  este o zi de rasfat. Pastele sau pizza sunt meniul pentru masa de pranz si pentru cina. merg si doua portii rezonabile de inghetata sau un baton mic de ciocolata simplă. In ziua a patra se consuma exclusiv fructe.
Dieta de 3 luni este o dieta rigida dar eficienta care asigura o scaderea rapida in greutate. Criticii sustin ca este o dieta care produce carente nutritive si care favorizeaza efectul yo-yo, cei care o sustin spun ca iti poate schimba metabolismul, iar argumentul lor este durata mare a dietei.
Cert este ca cei care aplica aceasta dieta sustin ca se simt in forma, ca au slabit mult si ca nu au mai recuperat kilogramele pierdute. mai mult constantele biologice importante s-au stabilizat la valori normale.
Sustinatorii mai spun ca dieta de 3 luni exploateaza la maximum calitatile d emedicament ale alimentelor si iti recomanda sa consumi alimente integrale, mult sos de rosii si somon. Evident este necesara limitarea numarului de calorii zilnice. Este fundamental necesar ca la finalul celor 3 luni de dieta, alimentatia sa ramana sanatoasa si cat mai echilibrata, scrie livestrong.com.

Bestjobs.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu