Social Icons

facebook

joi, 25 aprilie 2013

Ceaiul verde blocheaza absorbtia grasimilor



  Ceaiul verde blocheaza absorbtia grasimilor. Aceastea sunt concluziile unui studiu recent care arata ca ceaiul verde nu intervine doar in arderea depozitelor de celule adipoase, dar limiteaza absorbtia grasimilor, la nivelul intestinului.

  Oamenii de stiinta au descoperit in ceaiul verde, preparat in modul clasic, contine un compus care incetineste cresterea in greutate. Experimentele au dovedit ca ceaiul verde blocheaza absorbtia grasimilor si stimuleaza eliminarea acestora. Cei care consuma constant ceai verde, au acumulat grasimi in mult mai mica masura comparativ cu persoanele care au avut aceeasi dieta, dar care nu au baut ceai verde.
  In plus, ceaiul verde imbunatateste capacitatea organismului de a folosi grasimile. Important este faptul ca efectele pozitive asupra grasimilor (respectiv eliminarea acestora), apar de la doua cani de ceai verde baute pe zi, dar exista efecte pozitive si in cazul celor care se limiteaza la o singura ceasca de ceai verde, pe zi. Totul este sa bei ceai verde si sa faci asta in fiecare zi.

  Un alt efect pozitiv al ceaiului verde, pe care cei care respecta o dieta pentru scaderea in greutate trebuie sa-l ia in seama este faptul ca aceasta bautura, foarte placuta la gust si foarte aromata, reduce pofta de mancare, iar efectul este unul de lunga durata, scrie Daily Mail
.
  Faptul ca ceaiul verde blocheaza absorbtia grasimilor, dar o face in mod natural, fara a da peste cap metabolismul lipidelor este inca un argument pentru a bea ceai... verde!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu