Social Icons

facebook

sâmbătă, 2 martie 2013

Trucuri pentru un par curat si stralucitor




  Trucuri pentru un par curat si stralucitor – Aflati cum puteti avea un par neted, matasos si curat, prin utilizarea zilnica a unor produse ce se regasesc in gospodaria oricarei femei: sare, unt de arahide sau chiar balsam de rufe. Credem cu tarie ca nu sunt necesare sampoane si balsame scumpe pentru a obtine un par curat si stralucitor. Fie ca sunteti in cautarea unei solutii urgente sau doar doriti sa incercati ceva nou, urmatoarele produse de ingrijire a parului va pot oferi o surpriza de proportii.

  Trucuri pentru un par curat si stralucitor – Balsamul de rufe
Balsamul de rufe lichid, diluat cu apa si aplicat dupa spalarea cu sampon, poate descurca parul valvoi si nestatornic, precum si parul cret sau aspru. Experimentati cu mai multe feluri de balsam de rufe pentru a-l gasi pe cel potrivit texturii parului tau. Astfel poti folosi o solutie mai slaba pentru parul fin si sensibil sau o solutie puternica pentru parul aspru si ondulat. Dupa aplicarea balsamului, pieptanati parul si clatiti cu apa curata.

  Trucuri pentru un par curat si stralucitor – Fulgii de ovaz
Daca sunteti in cautarea unei solutii care sa inlocuiasca timpul indelungat necesar spalarii parului cu sampon, incercati acest mic truc. Puneti o cana de fulgi de ovaz intr-un blender si pisatii bine. Adaugati o ceasca de bicarbonat de sodiu si amestecati bine. Este nevoie doar sa frecati putin parul dumneavoastra cu acest amestec. Acordati-i parului un minut sau doua pentru a absorbi uleiurile dupa care il puteti peria sau scutura (de preferinta pe un prosop pentru a nu face mizerie). Acest amestec uscat este ideal pentru curatarea parului persoanelor bolnave sau tintuite la pat, care sunt indisponibile temporar pentru a face un dus sau o baie calda. In plus, acest truc este la fel de eficient ca orice spalare cu sampon.

  Trucuri pentru un par curat si stralucitor – Uleiul de masline
Daca aveti parul foarte uscat si fragil, ii puteti reda umiditatea si stralucirea prin incalzirea a jumatate de ceasca de ulei de masline si aplicarea acestuia pe par. Acoperiti parul cu o punga de plastic, inveliti-l intr-un prosop si asteptati aproximativ 45 de minute. Spalati-va cu sampon, clatiti bine si bucurati-va de rezultat.

  Trucuri pentru un par curat si stralucitor – Untul de arahide
Daca dumneavoastra sau copilul dumneavoastra patiti vreodata ca guma de mestecat sa se incalceasca accidental in par, atunci untul de arahide este solutia ideala pentru a va scapa de necaz. Aplicati unt de arahide din belsug pe par si frecati pana cand scapati de guma. Cu siguranta, aceasta operatiune este una mult mai la indemana decat sa apelati la un frizer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu